Autovisie test de nieuwe 911 Turbo S: "Een absolute heldenmaker"

Geplaatst op 19-04-2020  -  Categorie: Diverse  -  Bron: Autovisie / Porsche Nederland

Autovisie-redacteur Dries van den Elzen rijdt als eerste Nederlandse autojournalist met de nieuwe Porsche 911 Turbo S. "Dit is waar deze auto het meest verrast. Als je het ESP half vrijaf geeft en je zet 'm in de Sport Plus stand, dan voelt-ie nog veel meer aan als een GT-Porsche, veel meer dan de andere Turbo's dat deden. De grenzen zijn in twee richtingen verder uiteengelegd. Meer comfort, maar ook veel meer dynamiek." Geniet in deze video mee hoe hij de nieuwe opper-911 over het testcircuit van Lelystad jaagt en de uiteenlopende karakters van de verschillende rijmodi demonstreert. Foto en video: Eric van Vuuren.


npc-logo-objecten-links-uitgelijnd-01

Lid worden

Bent u ook de trotse bezitter van een Porsche en wilt u graag wat meer met uw Porsche doen? Dan bent u bij onze Porsche club aan het juiste adres! De NPC organiseert tal van activiteiten voor enthousiaste Porsche rijd(st)ers en is de grootste en meest gezellige Porsche Club van Nederland.


npc-logo-objecten-links-uitgelijnd-02

Webshop

In onze webshop kunt u artikelen vinden en bestellen met het NPC logo. Alleen leden van de Nederlandse Porsche Club kunnen artikelen bestellen.