De eerste tourrit van 2023 komt eraan

Geplaatst op 06-02-2023  -  Categorie: Events NPC  -  Auteur: Rob Kramers

Op 26 maart is het dan zover. De NPC orgianiseerd haar eerste tourrit van 2023. Schrijf je in via deze link.

Tussen 10.00 uur en 10.30 uur ben je van harte welkom op de startlocatie. Dit keer hebben we gekozen om te vertrekken vanuit zilverstad Schoonhoven, provincie Zuid-Holland. In het Nederlands Zilvermuseum wordt je ontvangen met koffie/thee en gebak.

Tevens is er de mogelijkheid het Zilvermuseum te bezoeken. Toegang met de museumjaarkaart en/of Vriendenloterij VIP kaart is gratis. Natuurlijk is een bezoek aan het museum interessant, maar bedenk dat je ook nog een rit wilt/moet rijden daarna. Houd de tijd in de gaten !

Want tussen 16.00 uur en 16.30 uur wordt je op de eindlocatie verwacht alwaar om 17.00 uur een buffet zal worden geopend. Diverse warme en koude gerechten zullen worden klaargezet voor ons, begeleid met twee drankjes. Ook aan de vegetarische deelnemers is gedacht. Gezeten aan mooi gedekte ronde tafels is er voldoende gelegenheid om aan het einde van de dag de rit te evalueren of om gewoon gezellig bij te kletsen.

Kosten:

Prijs voor deelname is € 49,00 per persoon. Wat kan je verwachten voor dit bedrag:

 • -  Koffie/thee met gebak op startlocatie

 • -  Een uitgewerkte route in een routeboek

 • -  Uitgebreid buffet en 2 drankjes op de eindlocatie

  Niet inclusief:

  Eventuele parkeergelden en drankjes buiten het arrangement om.

  Startlocatie:

  Nederlands Zilvermuseum Kazerneplein 4
  2871 CZ Schoonhoven

  Parkeren:

  Parkeren is beperkt mogelijk op het Doelenplein in Schoonhoven, meer kans maak je op parkeerplaats P-2. Deze parkeerplaats staat met borden aangegeven. Van daaruit is het 5 minuten lopen naar het Zilvermuseum.

 

Eindlocatie:

De Prinsenhof De Bijen 1 4116 GG Buren

Inschrijven:

Inschrijven via de site: www.nederlandse-porsche-club.nl klikken op: inschrijven evenementen en kiezen voor het juiste evenement. Vul de gevraagde gegevens in en klik op verzenden. Inschrijven voor 19 maart.

Afzeggingen:

Afzeggen door middel van het klikken op het rode kruisje als je bent ingelogd op de site. Na 19 maart via een mail aan: evenementen@nederlandse-porsche-club.nl.
Bij afzeggingen na 19 maart wordt i.v.m. gemaakte reserveringskosten het verschuldigde bedrag niet teruggestort.


npc-logo-objecten-links-uitgelijnd-01

Lid worden

Bent u ook de trotse bezitter van een Porsche en wilt u graag wat meer met uw Porsche doen? Dan bent u bij onze Porsche club aan het juiste adres! De NPC organiseert tal van activiteiten voor enthousiaste Porsche rijd(st)ers en is de grootste en meest gezellige Porsche Club van Nederland.


npc-logo-objecten-links-uitgelijnd-02

Webshop

In onze webshop kunt u artikelen vinden en bestellen met het NPC logo. Alleen leden van de Nederlandse Porsche Club kunnen artikelen bestellen.