De highlights van de Porsche Ice Experience 2019

Geplaatst op 10-12-2019  -  Categorie: Events  -  Bron: Porsche Nederland

In het Finse Levi, ver boven de poolcirkel, ligt de Porsche Driving Area. Onder ijzige omstandigheden en in een onwerkelijk mooi landschap biedt Porsche zijn klanten hier een onvergetelijke ervaring. Als onderdeel van de dynamische rijprogramma's kunnen Porsche-enthousiastelingen kennismaken met enkele high-performance modellen uit het Porsche-portfolio en onder leiding van ervaren instructeurs hun rijvaardigheden verder ontwikkelen. Een terugblik op de Porsche Ice Experience 2019. De wereldpers maakt deze maand kennis met de nieuwe Taycan 4S op dezelfde Porsche Driving Area. De eerste rij-impressies door Nederlandse media vind je hier later deze week.


npc-logo-objecten-links-uitgelijnd-01

Lid worden

Bent u ook de trotse bezitter van een Porsche en wilt u graag wat meer met uw Porsche doen? Dan bent u bij onze Porsche club aan het juiste adres! De NPC organiseert tal van activiteiten voor enthousiaste Porsche rijd(st)ers en is de grootste en meest gezellige Porsche Club van Nederland.


npc-logo-objecten-links-uitgelijnd-02

Webshop

In onze webshop kunt u artikelen vinden en bestellen met het NPC logo. Alleen leden van de Nederlandse Porsche Club kunnen artikelen bestellen.