De Porsche Classic Open dag

Geplaatst op 16-05-2019  -  Categorie: Events  -  Bron: Porsche Nederland

join-the-family-01 2

Agendapuntje voor elke eigenaar van een klassieke Porsche: op zaterdag 15 juni vindt de Porsche Classic Open Dag plaats. Alle deuren van de Porsche Classic Partners in Nederland gaan dan open voor eigenaren van een klassieke Porsche en hun waardevolle bezit. De Open Dag is een unieke kans om nader kennis te maken met de expertise, het vakmanschap en de passie waarmee er aan elke klassieke Porsche wordt gewerkt.

Bring a friend

Veel eigenaren van een klassieke Porsche weten de weg naar de Porsche Classic Partners al te vinden omdat ze weten dat een officiële Classic Partner alles in huis heeft om hun auto in topconditie te houden of te brengen. Omdat Porsche deze enthousiaste eigenaren ook als merkambassadeur ziet, zijn ze van harte uitgenodigd om ook andere eigenaren van een klassieke Porsche mee te nemen naar de Open Dag.

Meet the experts

Bij een Porsche Classic Partner of Classic Center staan gedreven specialisten klaar om een klassieke Porsche alles te geven wat hij nodig heeft – of het nou om een onderhoudsbeurt, een reparatie of een complete restauratie gaat. Op de Porsche Classic Open Dag maken deze specialisten graag tijd voor een goed gesprek, bijvoorbeeld over hun werkwijze en waarom ze daarbij uitsluitend originele onderdelen gebruiken. En natuurlijk beantwoorden ze graag vragen – ook de klassieke.

De Classic Event Check

Van het een kan het ander komen tijdens de Porsche Classic Open Dag. Een gesprek met een specialist van de Porsche Classic Partner gaat natuurlijk ook over uw eigen auto. Tijdens de open dag bieden wij hiervoor de Porsche Classic Event Check, een vrijblijvende, snelle en vakkundige inspectie van een klassieke Porsche in kwestie. En het blijft niet bij deze bijzondere kijk op klassiek.

Elke bezoeker gaat naar huis met een Porsche Classic boekwerkje. Dit boekwerkje is exclusief verkrijgbaar bij onze PorscheCentra en dus nu al een klassieker.

Meld u hier aan voor onze Porsche Classic Open Dag:https://www.porsche.com/netherlands/nl/motorsportandevents/events/classicopendag/


npc-logo-objecten-links-uitgelijnd-01

Lid worden

Bent u ook de trotse bezitter van een Porsche en wilt u graag wat meer met uw Porsche doen? Dan bent u bij onze Porsche club aan het juiste adres! De NPC organiseert tal van activiteiten voor enthousiaste Porsche rijd(st)ers en is de grootste en meest gezellige Porsche Club van Nederland.


npc-logo-objecten-links-uitgelijnd-02

Webshop

In onze webshop kunt u artikelen vinden en bestellen met het NPC logo. Alleen leden van de Nederlandse Porsche Club kunnen artikelen bestellen.