Een speciale Porsche 912

Geplaatst op 11-06-2020  -  Categorie: Diverse  -  Bron: Porsche Nederland

De functie van productmanager bij Porsche bracht Jonas Reinke op vele plekken over de gehele wereld om diverse Porsche-modellen te testen. Hoe zeer hij moderne Porsches en hun mix van heritage en baanbrekende capaciteiten waardeert, zijn echte liefde ligt toch bij vroege Porsches. Reinkes meest bijzondere herinnering heeft hij aan de dag die hij met een een Porsche 911E uit 1972 doorbracht op de Great Ocean Road. Uiteindelijk leidde deze ervaring hem baar naar de auto uit de film van vandaag, een Porsche 912 uit 1968. Een auto waarmee hij elke dag van het jaar kan genieten.


npc-logo-objecten-links-uitgelijnd-01

Lid worden

Bent u ook de trotse bezitter van een Porsche en wilt u graag wat meer met uw Porsche doen? Dan bent u bij onze Porsche club aan het juiste adres! De NPC organiseert tal van activiteiten voor enthousiaste Porsche rijd(st)ers en is de grootste en meest gezellige Porsche Club van Nederland.


npc-logo-objecten-links-uitgelijnd-02

Webshop

In onze webshop kunt u artikelen vinden en bestellen met het NPC logo. Alleen leden van de Nederlandse Porsche Club kunnen artikelen bestellen.