Misschien zou het zo kunnen zijn dat het mijn auto is?

Geplaatst op 27-12-2019  -  Categorie: Diverse  -  Bron: Porsche Nederlands

De Porsche 911 is al meer dan 55 jaar een iconische sportwagen en wordt door velen als een tijdloze machine beschouwd. Pon Porsche Import zet de auto en hun bestuurders in het zonnetje met 'Porsche Portraits', een reeks mini-documentaires waarin het vooral draait om de mens achter de 911. Centraal in aflevering drie stond de eigenaresse van de krachtigste straatlegale 911 die Porsche ooit heeft gebouwd: de 700 pk sterke GT2 RS. "In het begin krijg je wel de vraag of je een rijke man hebt, of wat je man voor werk doet. Misschien zou het zo kunnen zijn dat het mijn auto is?"


npc-logo-objecten-links-uitgelijnd-01

Lid worden

Bent u ook de trotse bezitter van een Porsche en wilt u graag wat meer met uw Porsche doen? Dan bent u bij onze Porsche club aan het juiste adres! De NPC organiseert tal van activiteiten voor enthousiaste Porsche rijd(st)ers en is de grootste en meest gezellige Porsche Club van Nederland.


npc-logo-objecten-links-uitgelijnd-02

Webshop

In onze webshop kunt u artikelen vinden en bestellen met het NPC logo. Alleen leden van de Nederlandse Porsche Club kunnen artikelen bestellen.