Nieuwe PCCM infotainmentsystemen voor youngtimers en classics

Geplaatst op 08-05-2020  -  Categorie: Diverse  -  Bron: Autoblog / Porsche Nederland

Met het Porsche Classic Communication Management (PCCM) maakt Porsche moderne connectiviteit beschikbaar voor classics en youngtimers. Het PCCM is nu beschikbaar in twee nieuwe varianten die de oorspronkelijke 1- of 2-DINs audio-units naadloos vervangen. De nieuwe systemen hebben een touchscreen in hoge resolutie en functies als DAB+, Apple CarPlay en navigatie. Ze zijn per direct te bestellen via de online Porsche Classic-shop of bij de Porsche Centra. Autoblog-redacteur Wouter Karssen liet het nieuwe systeem inbouwen in zijn 996 en vertelt je er in deze video alles over.

nieuwe-pccm-infotainmentsysteem-voor-youngtimers-01

 

 

 

 

 

nieuwe-pccm-infotainmentsysteem-voor-youngtimers-02


npc-logo-objecten-links-uitgelijnd-01

Lid worden

Bent u ook de trotse bezitter van een Porsche en wilt u graag wat meer met uw Porsche doen? Dan bent u bij onze Porsche club aan het juiste adres! De NPC organiseert tal van activiteiten voor enthousiaste Porsche rijd(st)ers en is de grootste en meest gezellige Porsche Club van Nederland.


npc-logo-objecten-links-uitgelijnd-02

Webshop

In onze webshop kunt u artikelen vinden en bestellen met het NPC logo. Alleen leden van de Nederlandse Porsche Club kunnen artikelen bestellen.