NPC event: Slalom 18-10-2020

Geplaatst op 21-09-2020  -  Categorie: Events NPC  -  Bron: NPC

NPC-SLALOM Zondag 18 oktober 2020

Gelukkig kan de NPC een sportief evenement organiseren in deze moeilijke tijden. We gaan voor de snelste tijden vandaag. De dagprijs wordt bepaald aan de hand van de uitslagen, gereden in de runs op deze dag. De dagprijs zal worden uitgereikt tijdens het happy hour aan het eind van de dag.

Het doel van onze NPC-slalom is je een leuke dag te bezorgen waarbij je de auto beter leert kennen, rijdend in een andere dan de normale verkeerssituatie. De slalom is vooral leuk. Je zult ontdekken dat het vooral de competitie met jezelf is die in belangrijke mate de fun factor bepaalt van dit evenement.

Klik hier voor meer informatie


npc-logo-objecten-links-uitgelijnd-01

Lid worden

Bent u ook de trotse bezitter van een Porsche en wilt u graag wat meer met uw Porsche doen? Dan bent u bij onze Porsche club aan het juiste adres! De NPC organiseert tal van activiteiten voor enthousiaste Porsche rijd(st)ers en is de grootste en meest gezellige Porsche Club van Nederland.


npc-logo-objecten-links-uitgelijnd-02

Webshop

In onze webshop kunt u artikelen vinden en bestellen met het NPC logo. Alleen leden van de Nederlandse Porsche Club kunnen artikelen bestellen.