NPC OPENINGSRIT ZONDAG 2 MEI 2021

Geplaatst op 27-04-2021  -  Categorie: Events NPC  -  Bron: NPC

We gaan er weer voor. Een coronaproof evenement waar we allemaal al zo lang naar hunkeren. 

Een leuke toerrit met een lunchpakket en uiteraard een dinerbox bij het eindpunt. Daarbij nog een leuke verrassing en de dag is compleet. 

Na al zolang niets meer te hebben mogen organiseren gaan we toch proberen om een geheel coronaproof evenement te gaan houden. We gaan een mooie toerrit rijden door het Nederlandse landschap. Op twee plaatsen kan er gestart worden. Dit om zo veel mogelijk ruimte voor elkaar te creëren.

Er is een mogelijkheid te starten bij:

  • SONAX Service Nederland Skoon 62
    1511 HV OOSTZAAN of
  • Gert Klein Haneveld Leeuwenhoekstraat 66 BERKEL en RODENRIJS

Op beide startlocaties ontvangt iedereen een lunchpakket en een mooie route. De beide routes treffen elkaar onderweg en komen uit op een gezamenlijk eindpunt.

Op dit eindpunt is er een leuke verrassing en wordt er een mooie Oosterse dinerbox uitgereikt met een drankje.

Programma:

10.30 11.30 uur: Uitreiking van de lunchpakketten en route. Kom a.u.b. in dit tijdslot. Voor 10.30 niet arriveren. De lunchpakketten zijn dan nog niet aanwezig en we kunnen niet tientallen auto’s in de straat zetten vanwege de coronaregels.

11.30 – 16.00 uur: Toerrit met lunchpakket waarbij op eigen gelegenheid de lunch kan worden genuttigd.

16.00 – 17.30 uur: In groepen van ongeveer 40 autos wordt er een verrassing gepresenteerd en tegelijkertijd de Oosterse dinerbox met een drankje uitgereikt. De verrassing duurt ongeveer 30 minuten. Het kan zijn dat u dus even moet wachten.

page1image46585280

De eindlocatie is op een centraal in Nederland gelegen punt met goede uitvalswegen.


npc-logo-objecten-links-uitgelijnd-01

Lid worden

Bent u ook de trotse bezitter van een Porsche en wilt u graag wat meer met uw Porsche doen? Dan bent u bij onze Porsche club aan het juiste adres! De NPC organiseert tal van activiteiten voor enthousiaste Porsche rijd(st)ers en is de grootste en meest gezellige Porsche Club van Nederland.


npc-logo-objecten-links-uitgelijnd-02

Webshop

In onze webshop kunt u artikelen vinden en bestellen met het NPC logo. Alleen leden van de Nederlandse Porsche Club kunnen artikelen bestellen.