Porsche 24 Rij mee en win Tulpenrallye startbewijs

Geplaatst op 22-02-2019  -  Categorie: Events  -  Bron: Porsche 24

porsche-24-rij-mee-en-win-01

Op 17 maart organiseert Porsche Nederland een tourrit door midden Nederland, speciaal voor klassieke Porsches die zijn gebouwd voor 1 januari 1972. 

Met uw deelname maakt u kans op een startbewijs voor de Tulpenrallye 2019. Daarnaast verloten ze ook twee startbewijzen voor het deelnemen aan de laatste rally dag (partnerrallye) op 18 mei. Een unieke kans op deelname aan de legendarische rallye.

Informatie

Tourrit 17 maart

Porsche 24 ontvangt u graag tussen 9:30 - 10:30 uur bij Dutch Biz te Amersfoort onder het genot van een kop koffie. Daar zal u korte instucties krijgen en gaat u vervolgens op eigen gelegenheid de rit rijden aan de hand van het routeboek. 

De route eindigt bij restaurant De Salentein te Nijkerk, hier kunt op eigen initiatief lunchen of besluiten om huiswaarts te keren. 

De winnaars van het startbewijs voor de Tulpenrallye & de partnerrallye zullen de volgende dag bekend worden gemaakt via Porsche24 en ontvangen daarnaast hierover persoonlijk bericht. 

Belangrijk: deelname aan de tourrit op 17 maart en deelname aan de Tulpenrallye is alleen mogelijk in een Porsche welke is gebouwd voor 1 januari 1972. 

Tulpenrallye 2019

De Tulpenrallye, de oudste en grootste klassieke autorally van ons land, zal van start gaan op maandag 13 mei 2019 in Andorra, het betreft de 66e editie van deze prachtige rally. Op zondag 12 mei verzamelen de deelnemers en officials zich in de startlocatie en zijn er diverse activiteiten. 

De finish is op zaterdag 18 mei in Nederland. Omdat Frankrijk het land is waar het grootste deel van de Tulpenrallye historie ligt en het wegennet van dit mooie land zich in het bijzonder leent voor onze sport, zal het grootste deel van de route van deze editie opnieuw door dit prachtige land lopen. 

 

Georganiseerd door Porsche Nederland

email: 42ehcsrop.[antispam].@porsche.nl

telelfoon: 0334949680


npc-logo-objecten-links-uitgelijnd-01

Lid worden

Bent u ook de trotse bezitter van een Porsche en wilt u graag wat meer met uw Porsche doen? Dan bent u bij onze Porsche club aan het juiste adres! De NPC organiseert tal van activiteiten voor enthousiaste Porsche rijd(st)ers en is de grootste en meest gezellige Porsche Club van Nederland.


npc-logo-objecten-links-uitgelijnd-02

Webshop

In onze webshop kunt u artikelen vinden en bestellen met het NPC logo. Alleen leden van de Nederlandse Porsche Club kunnen artikelen bestellen.