Porsche 360+ app: altijd een persoonlijke assistent op zak

Geplaatst op 05-12-2018  -  Categorie: algemeen

‘Porsche 360+’ is een personal assistant en digitale metgezel in één. De app, die nu beschikbaar is voor iOS, is ontworpen om het leven van haar gebruikers gemakkelijker te maken. Heb je op korte termijn een cadeau nodig? Ben je op zoek naar kaarten voor een uitverkocht concert? Of wil je een lange of korte reis plannen? Bij ‘Porsche 360+’ zitten 24 uur per dag, zeven dagen in de week persoonlijke assistenten klaar om Porsche-rijders te helpen.

Op het digitale dashboard van ‘Porsche 360+’ kunnen klanten niet alleen de status van hun verzoeken zien, maar ook de suggesties van bijvoorbeeld een lifestyle-assistent. Gebruikers kunnen contact opnemen met hun persoonlijk assistent via een berichtje, e-mail of per telefoon. Daarbij is het mogelijk om informatie te delen door eenvoudig een afbeelding naar een persoonlijk assistent te sturen.

Inspiratie

‘Porsche 360+’ is er ook voor inspiratie. De app kan bijvoorbeeld speciaal geselecteerde restaurants of hotels aanraden. Klanten profiteren tevens van exclusieve voordelen, zoals toegang tot geselecteerde zakenclubs of vergaderruimtes op vliegvelden. ‘Porsche 360+’ is nu beschikbaar in de App Store voor iOS. De app is als eerste te gebruiken door Porsche 911-rijders, waarbij de kosten voor een maandabonnement € 99 bedragen.

360-app-1


npc-logo-objecten-links-uitgelijnd-01

Lid worden

Bent u ook de trotse bezitter van een Porsche en wilt u graag wat meer met uw Porsche doen? Dan bent u bij onze Porsche club aan het juiste adres! De NPC organiseert tal van activiteiten voor enthousiaste Porsche rijd(st)ers en is de grootste en meest gezellige Porsche Club van Nederland.


npc-logo-objecten-links-uitgelijnd-02

Webshop

In onze webshop kunt u artikelen vinden en bestellen met het NPC logo. De webshop is op dit moment nog Under Construction. Zodra deze online gaat, ontvangt u als clublid een bericht van ons.