Porsche bestaat 75 jaar en jij bent uitgenodigd

Geplaatst op 07-04-2023  -  Categorie: Events NPC  -  Bron: NPC

pcno-community-event-slider

Zoals jullie ongetwijfeld weten bestaat Porsche dit jaar 75 jaar. Ter gelegenheid van deze mijlpaal wordt er van 9 t/m 11 juni 2023 een groot evenement georganiseerd waar alle leden van Porsche Clubs over de hele wereld welkom zijn.

Het feest start op 9 juni in Stuttgart om ca. 19.00 uur met een bijeenkomst van alle deelnemers. De volgende dag verplaatst iedereen zich naar Hockenheim waar op 10 en 11 juni het Festival of Dreams gehouden gaat worden. Iedereen is daar welkom, clubleden, fans, medewerkers, klanten en anderen.

Over inschrijvingen en het definitieve programma is nog niets vastgesteld en ontvangen we nog nadere informatie. Zodra we meer weten worden jullie geïnformeerd. Reis er naar toe, evenals overnachtingen dienen de deelnemers zelf te regelen.

Dit bericht is speciaal voor de leden die het feest mee willen maken.


npc-logo-objecten-links-uitgelijnd-01

Lid worden

Bent u ook de trotse bezitter van een Porsche en wilt u graag wat meer met uw Porsche doen? Dan bent u bij onze Porsche club aan het juiste adres! De NPC organiseert tal van activiteiten voor enthousiaste Porsche rijd(st)ers en is de grootste en meest gezellige Porsche Club van Nederland.


npc-logo-objecten-links-uitgelijnd-02

Webshop

In onze webshop kunt u artikelen vinden en bestellen met het NPC logo. Alleen leden van de Nederlandse Porsche Club kunnen artikelen bestellen.