Porsche Centrum Twente verhuist naar Deventer.

Geplaatst op 13-06-2019  -  Categorie: Diverse  -  Bron: Porsche Centrum Twente

Twente verlegt grenzen richting Deventer.

Porsche Centrum Twente gaat een nieuwe Porsche Experience à la Twente bouwen op het A1 Bedrijvenpark Deventer.

“Wij hebben de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt met als resultaat dat onze huidige locatie aan de Vonderweg in Enter te klein wordt” aldus Michel Arfman, directeur-eigenaar Porsche Centrum Twente. 

“Als Porsche dealer, vinden wij dat wij voorop moeten blijven lopen in persoonlijke dienstverlening, kwaliteit, bereikbaarheid en klanttevredenheid. Daarom hebben wij de unieke kans om een volledig nieuw Porsche Centrum Twente te kunnen bouwen met beide handen aangegrepen.” 

Er is een kavel aangekocht direct aan de A1 ter hoogte van Afslag 24, Deventer-Schalkhaar.
De verhuizing zal uiteindelijk naar verwachting medio 2021 plaatsvinden. Ondanks de verhuizing richting Deventer, blijft de naam Porsche Centrum Twente behouden. 

Gerealiseerd worden een showroom en werkplaats naar de nieuwste maatstaven van Porsche. Heel bijzonder dus en helemaal voorbereid op de nieuwe generatie sportwagens, Porsche E-Performance. 

Kortom klaar voor de toekomst met meer ruimte in een moderne ambiance waarin wij samen de komende jaren verder kunnen groeien.


npc-logo-objecten-links-uitgelijnd-01

Lid worden

Bent u ook de trotse bezitter van een Porsche en wilt u graag wat meer met uw Porsche doen? Dan bent u bij onze Porsche club aan het juiste adres! De NPC organiseert tal van activiteiten voor enthousiaste Porsche rijd(st)ers en is de grootste en meest gezellige Porsche Club van Nederland.


npc-logo-objecten-links-uitgelijnd-02

Webshop

In onze webshop kunt u artikelen vinden en bestellen met het NPC logo. Alleen leden van de Nederlandse Porsche Club kunnen artikelen bestellen.