Porsche portraits: Targa G model en Targa 992

Geplaatst op 24-12-2021  -  Categorie: Diverse  -  Bron: Porsche NL

De Porsche 911 is al bijna 60 jaar een icoon. Een ongewone auto voor ongewone mensen, ontworpen volgens de filosofie van Ferry Porsche: “Ik kon de sportwagen van mijn dromen niet vinden, dus heb ik hem zelf gebouwd.” Een sportwagen bovendien waarvan al acht generaties zijn gebouwd; welk ander merk doet hem dat na? Bij de introductie van de nieuwste generatie, de 992, besloot Porsche Nederland in samenwerking met productiehuis Dutch Film House acht Nederlandse 911-rijders aan het woord te laten over de liefde voor hun ‘elfje’. De documentaireserie ‘Porsche Portraits’ was geboren. Met deze extra lange, dubbele aflevering komt een einde aan acht uiteenlopende portretten van verschillende mensen met verschillende auto’s, maar met één ding gemeen: het plezier dat zij aan hun Porsche beleven. Klassiek of modern, lucht- of watergekoeld, atmosferisch of turbo, handbak of automaat: elke 911 is een tijdloze machine die gemaakt is om van te genieten.

klik hier voor de video


npc-logo-objecten-links-uitgelijnd-01

Lid worden

Bent u ook de trotse bezitter van een Porsche en wilt u graag wat meer met uw Porsche doen? Dan bent u bij onze Porsche club aan het juiste adres! De NPC organiseert tal van activiteiten voor enthousiaste Porsche rijd(st)ers en is de grootste en meest gezellige Porsche Club van Nederland.


npc-logo-objecten-links-uitgelijnd-02

Webshop

In onze webshop kunt u artikelen vinden en bestellen met het NPC logo. Alleen leden van de Nederlandse Porsche Club kunnen artikelen bestellen.