Porsche Track Experience 2020: leren was nog nooit zo leuk

Geplaatst op 22-02-2020  -  Categorie: Events  -  Bron: Porsche Nederland

Ook in 2020 biedt Porsche Track Experience Porsche-rijders de mogelijkheid om nog meer uit zichzelf en hun Porsche te halen. Dankzij een breed trainingsaanbod kunnen zij stap voor stap hun grenzen verleggen. Onder begeleiding van enthousiaste instructeurs leren deelnemers hun Porsche in verschillende situaties optimaal benutten. Alle trainingen zijn te volgen met de eigen Porsche, maar deelnemers kunnen ook een ander Porsche model huren. In deze nieuwe Porsche Track Experience video zien we hoe je tijdens zo’n dag je rij- en circuitvaardigheid steeds verder aanscherpt. Leren was nog nooit zo leuk. De volledige kalender van Porsche Track Experience is hier te vinden, via www.porsche.com/netherlands/nl/motorsportandevents/porschetrackexperience/trainingskalender/ 

porsche-tracj-experience-2020-01

porsche-tracj-experience-2020-02

porsche-tracj-experience-2020-03

porsche-tracj-experience-2020-04

porsche-tracj-experience-2020-05


npc-logo-objecten-links-uitgelijnd-01

Lid worden

Bent u ook de trotse bezitter van een Porsche en wilt u graag wat meer met uw Porsche doen? Dan bent u bij onze Porsche club aan het juiste adres! De NPC organiseert tal van activiteiten voor enthousiaste Porsche rijd(st)ers en is de grootste en meest gezellige Porsche Club van Nederland.


npc-logo-objecten-links-uitgelijnd-02

Webshop

In onze webshop kunt u artikelen vinden en bestellen met het NPC logo. Alleen leden van de Nederlandse Porsche Club kunnen artikelen bestellen.