Rod Emory's unieke Porsche 356

Geplaatst op 05-11-2019  -  Categorie: Diverse  -  Bron: Porsche Nederland

De liefde voor de auto's zat er bij Rod Emory al bijzonder vroeg in: direct na zijn geboorte werd hij door zijn ouders in een 'hot-rotted' 911 met korte wielbasis thuisgebracht. Nu bouwt Emory Motorsports in Hollywood naar eigen zeggen ‘de meest iconische, gepersonaliseerde Porsches 356 ter wereld’. Nog nooit heeft Rod zijn grenzen op het gebied van techniek dusdanig verlegd als bij deze 356 RSR. De koets staat op het chassis van een 964 en wordt aangedreven door een 2,4-liter twin-turbo boxermotor met een vermogen van bijna 400 pk. Stap in voor een rit over de heuvelachtige wegen in de omgeving Los Angeles.


npc-logo-objecten-links-uitgelijnd-01

Lid worden

Bent u ook de trotse bezitter van een Porsche en wilt u graag wat meer met uw Porsche doen? Dan bent u bij onze Porsche club aan het juiste adres! De NPC organiseert tal van activiteiten voor enthousiaste Porsche rijd(st)ers en is de grootste en meest gezellige Porsche Club van Nederland.


npc-logo-objecten-links-uitgelijnd-02

Webshop

In onze webshop kunt u artikelen vinden en bestellen met het NPC logo. Alleen leden van de Nederlandse Porsche Club kunnen artikelen bestellen.