Track day PCR - NPC 20 maart

Geplaatst op 22-03-2019  -  Categorie: Events NPC  -  Auteur: Rob Kramers  -  Bron: NPC

Samen met zusterclub Porsche Club Racing organiseerde NPC de eerste track day van 2019 in Zandvoort. In de pit lane een lange rij prachtige Porsche track cars en een 8-tal Porsches voor op de openbare weg. 4 uur lang mochten de coureurs het asfalt van circuit park Zandvoort gebruiken. De RPC leden om te testen voor het kampioenschap dat op 31 maart start in Assen. Voor de NPC leden om te voelen waartoe hun geliefde Porsche nu toch echt in staat is. Er was ook gelegenheid om mee te rijden in een van de track cars. Zo mocht ik zelf plaatsnemen in de prachtige Cayman van Jean-Paul Hulsebos. Jeetje wat gaat dat vreselijk hard! De eerste 2 ronden dacht ik meerdere keren dat we in de bocht rechtdoor zouden gaan. Maar al snel neemt het vertrouwen in de coureur en zijn wagen toe en is het puur genieten. Filmen uit de hand is bijna onmogelijk zoals jullie in de video zullen zien.

In ons magazine kunnen jullie het volledige verslag lezen


npc-logo-objecten-links-uitgelijnd-01

Lid worden

Bent u ook de trotse bezitter van een Porsche en wilt u graag wat meer met uw Porsche doen? Dan bent u bij onze Porsche club aan het juiste adres! De NPC organiseert tal van activiteiten voor enthousiaste Porsche rijd(st)ers en is de grootste en meest gezellige Porsche Club van Nederland.


npc-logo-objecten-links-uitgelijnd-02

Webshop

In onze webshop kunt u artikelen vinden en bestellen met het NPC logo. Alleen leden van de Nederlandse Porsche Club kunnen artikelen bestellen.