Wereldpremière Porsche Taycan live op NewsTV.porsche.com

Geplaatst op 04-09-2019  -  Categorie: Porsche productie  -  Bron: Porsche Nederland

Onder het motto ‘Soul, electrified’ beleeft de Taycan, Porsche's eerste volledig elektrische sportwagen, morgen zijn wereldpremière op drie continenten tegelijkertijd. De onthulling is op 4 september vanaf 15.00 uur live te volgen op https://newsTV.porsche.com.

De drie locaties waar de Taycan wordt geïntroduceerd staan synoniem voor drie vormen van duurzame energie en bevinden zich in de belangrijkste afzetmarkten van de nieuwe elektrische sportwagen. Niagara Falls - op de grens tussen de Amerikaanse staat New York en de Canadese provincie Ontario - staat voor waterkracht. Een zonnepark in Neuhardenberg bij Berlijn symboliseert zonne-energie. Het windpark op het eiland Pingtan, ongeveer 150 kilometer van de Chinese stad Fuzhou in de provincie Fujian, vertegenwoordigt windenergie.

Het wereldwijde evenement, dat ongeveer een half uur duurt, wordt vanuit Berlijn aan elkaar gepraat door Porsche-ambassadeur en voormalig Formule 1-coureur Mark Webber. Porsche zendt de livestream in vijf talen (Engels, Mandarijn, Spaans, Frans en Duits) uit ophttps://newsTV.porsche.com zodat Porsche-fans en geïnteresseerden over de hele wereld getuige kunnen zijn van de spectaculaire onthulling. Beelden van de wereldpremière komen later beschikbaar als video on demand.

wereldpremiere-porsche-taycan-01


npc-logo-objecten-links-uitgelijnd-01

Lid worden

Bent u ook de trotse bezitter van een Porsche en wilt u graag wat meer met uw Porsche doen? Dan bent u bij onze Porsche club aan het juiste adres! De NPC organiseert tal van activiteiten voor enthousiaste Porsche rijd(st)ers en is de grootste en meest gezellige Porsche Club van Nederland.


npc-logo-objecten-links-uitgelijnd-02

Webshop

In onze webshop kunt u artikelen vinden en bestellen met het NPC logo. Alleen leden van de Nederlandse Porsche Club kunnen artikelen bestellen.