Zondag 31 mei 2020- 1e Pinksterdag

Geplaatst op 08-03-2020  -  Categorie: Diverse

pinksterrally-2020-01

De 7e Lions Pinksterrally is voor iedereen die een leuke en boeiende rit wil rijden met de nodige uitdagingen. Traditioneel sluiten we af met een fantastisch buffet en een spannende loterij. De opbrengst van de toerrit en loterij gaat dit jaar naar:

Neurorevalidatiecentrum De Roode Draak.  Kinderen met hersenletstel verdienen een kans bij therapiecentrum De Roode Draak in Biddinghuizen.

pinksterrally-2020-03

Je hoeft geen speciale “oude” auto of rallykennis te hebben. Je rijdt een prachtige route van zo’n 100 km langs uiterwaarden, weides en natuurgebieden en zult genieten van de mooie plekjes in de omgeving van Apeldoorn! Voor de fanatiekelingen onder ons zullen er weer voldoende uitdagingen en puzzels worden opgenomen.

De deelnameprijs is € 52,50 per persoon voor een volledig verzorgde dag!

Bij de start krijg je koffie/thee met gebak bij Stadsstrand SOAP op het Zwitsalterrein aan de Vlijtseweg 100 in Apeldoorn (www.soap-apeldoorn.nl), een heerlijke lunch onderweg en we finishen vanaf 16.00 uur bij Jack’sArt op het Zwitsalterrein Vlijtseweg 134 Apeldoorn. Het afsluitende buffet vindt plaats bij Het Stadscafé, Nieuwstraat 295 te Apeldoorn

Je kunt je vanaf vandaag inschrijven! Ga naar www.pinksterrally.nl       

We gaan er met hulp van al onze sponsoren weer een geweldige dag van maken!

Je kunt ons ook volgen op Facebook Lions Pinksterrally

 

pinksterrally-2020-02

 


npc-logo-objecten-links-uitgelijnd-01

Lid worden

Bent u ook de trotse bezitter van een Porsche en wilt u graag wat meer met uw Porsche doen? Dan bent u bij onze Porsche club aan het juiste adres! De NPC organiseert tal van activiteiten voor enthousiaste Porsche rijd(st)ers en is de grootste en meest gezellige Porsche Club van Nederland.


npc-logo-objecten-links-uitgelijnd-02

Webshop

In onze webshop kunt u artikelen vinden en bestellen met het NPC logo. Alleen leden van de Nederlandse Porsche Club kunnen artikelen bestellen.