npc-logo 3

npc-logo-met-stamp

Nieuws over de Nederlandse Porsche Club

Alcanside

Vanaf nu via onze webshop te bestellen, hoesjes voor je mobiele telefoon van Alcantara met NPC logo. De hoesjes zijn ...

Evenementen

In onze evenementenkalender vindt u een overzicht van alle activiteiten die dit jaar door de Nederlandse Porsche Club worden georganiseerd.

homepage-plaatje-evenementen-1
JUL
14
Limburgrit

Toertochten binnenland | 10:30 - 18:00 | Abdij Rolduc

Kom genieten van het mooie limburgse landschap. We starten in Kerkrade bij Abdij Rolduc. Rolduc...

AUG
25
Elfstedentocht

Toertochten binnenland

SEP
7
Blowkarten/Zomeravondfeest

Sociale evenementen (niet rijden)

 

NPC Magazine

Vier keer per jaar komt ons glossy magazine uit. In het magazine doen we natuurlijk verslag van al onze NPC events en vind je er het laatste Porsche nieuws. Komt Porsche met een nieuw model dan vind je bij ons een korte rij-impressie inclusief een mooie fotorapportage van onze eigen NPC topfotograaf.

Klik op de afbeelding voor een kleine pre-view.

 

 

Adverteerders

 

Adverteren? De NPC stelt bedrijven in de gelegenheid te adverteren in het Magazine. Wellicht behoren de 500 leden tot de doelgroep die U met uw bedrijf zoekt. Als dit zo is, neem dan snel contact op met ons. 

Advertentie acquisitie t.a.v. Redactie NPC Magazine eitcader.[antispam].@nederlandse-porsche-club.nl

 

npc-logo-objecten-links-uitgelijnd-01

Lid worden

Bent u ook de trotse bezitter van een Porsche en wilt u graag wat meer met uw Porsche doen? Dan bent u bij onze Porsche club aan het juiste adres! De NPC organiseert tal van activiteiten voor enthousiaste Porsche rijd(st)ers en is de grootste en meest gezellige Porsche Club van Nederland.


npc-logo-objecten-links-uitgelijnd-02

Webshop

In onze webshop kunt u artikelen vinden en bestellen met het NPC logo. Alleen leden van de Nederlandse Porsche Club kunnen artikelen bestellen.