Welkom bij de grootste Porsche Club van Nederland

npc-magazine-2024-nr-1-homeWelkom bij de Nederlandse Porsche Club!

Bent u ook de trotse bezitter van een Porsche en wilt u graag wat meer met uw Porsche doen? Dan bent u bij onze Porsche club aan het juiste adres. 

De NPC, officieel erkend door Porsche AG Stuttgart, organiseert al sinds 1981 tal van activiteiten voor enthousiaste Porsche rijd(st)ers en is de grootste en meest gezellige Porsche Club van Nederland. Bij ons bent u geen nummer, wel een gewaardeerd clublid en Porscherijder. 

De Nederlandse Porsche Club organiseert voor elk wat wils. Zo staan er minimaal 20 evenementen per jaar op onze kalender. We organiseren sportieve evenementen, zoals de slalom of circuitactiviteiten op Zandvoort, Assen of één van de buitenlandse circuits. Samenwerking met andere clubs geeft u ook de mogelijkheid om circuits te bezoeken zoals Spa en Hockenheim. Daarnaast organiseren wij tal van sociale evenementen, die elk jaar zeer goed bezocht worden en ook voor de partners leuk zijn om aan deel te nemen. Naast onze Nieuwjaarsborrel en het Zomeravondfeest vinden elk jaar ook prachtige tourritten plaats door Nederlandse provincies. Beroemd bij onze leden zijn daarnaast ook de Nachtrally en de Ladies Drive. Ook ritten in het buitenland waaronder Spanje, Duitsland en Frankrijk worden door ons georganiseerd, soms in combinatie met een bezoek aan een Formule 1 wedstrijd. En een eindejaarsfeest/diner mag uiteraard ook niet ontbreken. Kijk op onze evenementenkalender voor meer informatie. 

Alle leden ontvangen 4 keer per jaar ons clubblad, het NPC Magazine, en ieder jaar de NPC kalender. Het NPC magazine is een glossy blad waarin naast de verslagen van de diverse evenementen ook tal van interessante artikelen staan. Op de NPC kalender pronken elk jaar 12 prachtige Porsches van onze leden!

Twijfelt u nog om lid te worden? We bieden u eenmalig de mogelijkheid om – zonder lidmaatschap - met een NPC tourrit mee te rijden en de unieke sfeer binnen onze club te proeven. Neem CONTACT met ons op.

Het lidmaatschap bedraagt €120 per jaar. Wordt ook lid van Nederlands grootse Porsche club, KLIK HIER

 

npc-logo-objecten-links-uitgelijnd-01

Lid worden

Bent u ook de trotse bezitter van een Porsche en wilt u graag wat meer met uw Porsche doen? Dan bent u bij onze Porsche club aan het juiste adres! De NPC organiseert tal van activiteiten voor enthousiaste Porsche rijd(st)ers en is de grootste en meest gezellige Porsche Club van Nederland.


npc-logo-objecten-links-uitgelijnd-02

Webshop

In onze webshop kunt u artikelen vinden en bestellen met het NPC logo. Alleen leden van de Nederlandse Porsche Club kunnen artikelen bestellen.