Zoeken

Autoweek test de Porsche 718 Cayman GT4: Wat een sensatie!

18 juli 2019  -  Diverse
AutoWeek-redacteur Marco Gorter rijdt in Schotland met de nieuwe Porsche 718 Cayman GT4 met atmosferische 4,0-liter zesciliner boxermotor: "Het is zo'n sensationeel geniaal wapen! Boven de 5.000 tpm gaat hij leven, brullen, schreeuwen en jagen. Wat een heerlijke motor!"

Porsche 718 Cayman GT4 rijtest door Autovisie

17 juli 2019  -  Diverse
Autovisie-redacteur Peter Hilhorst test de Porsche 718 Cayman GT4 - met 309 kW/420 pk sterke atmosferische 4,0-liter zescilinder boxermotor - op het twee kilometer lange Knockhill Racing Circuit in Schotland. "Dit is een op de bestuurder gericht precisiewapen!"

Een romatisch gebaar

16 juli 2019  -  Diverse
Porsche maakt zich op voor de introductie van zijn eerste volledig elektrische sportwagen, de Taycan. Voordat deze ongecamoufleerd het levenslicht ziet plaagt Porsche ‘elektriciteit’ met verschillende dates. Sommige romantische gebaren zijn groter dan andere.

Porsche Boxster Bergspyder ontmoet het origineel

15 juli 2019  -  Diverse
De Porsche Boxster Bergspyder en de Posche 909 Bergspyder verschillen dan wel bijna 50 jaar, de bouw van de beide auto's had hetzelfde doel: maximale gewichtsreductie. Kijk in deze video mee naar hun eerste onmoeting.

Porsche heropent gerenoveerd Nardò Technical Center

12 juli 2019  -  Events
De renovatie van het 12,6 kilometer lange snelheidscircuit van het Nardò Technical Center in het Italiaanse Puglia is afgerond. De officiële openingsceremonie van het gemoderniseerde testcircuit - dat sinds 2012 wordt gerund door Porsche Engineering Group GmbH in Weissach - vond gisteren plaats in aanwezigheid van regionale en lokale politici, en vertegenwoordigers van Porsche. De ...

npc-logo-objecten-links-uitgelijnd-01

Lid worden

Bent u ook de trotse bezitter van een Porsche en wilt u graag wat meer met uw Porsche doen? Dan bent u bij onze Porsche club aan het juiste adres! De NPC organiseert tal van activiteiten voor enthousiaste Porsche rijd(st)ers en is de grootste en meest gezellige Porsche Club van Nederland.


npc-logo-objecten-links-uitgelijnd-02

Webshop

In onze webshop kunt u artikelen vinden en bestellen met het NPC logo. De webshop is op dit moment nog Under Construction. Zodra deze online gaat, ontvangt u als clublid een bericht van ons.