Zoeken

45 bergpassen in 7 dagen

16 september 2019  -  Diverse
Tijdens een epische roadtrip door Oostenrijk, Frankrijk en Italië rijdt een club Porsche-liefhebbers in slechts 7 dagen maar liefst 3.100 kilometer en passeren zij 45 bergpassen. Beleef hun avontuur mee en geniet van de adembenemende vergezichten van de Alpen.

Carfection presenteert de Porsche Taycan

15 september 2019  -  algemeen
Henry Catchpole van YouTube-kanaal Carfection stond op de IAA in Frankfurt oog in oog met de nieuwe Porsche Taycan. Binnenkort gaat hij met de elektrische sportwagen rijden en in deze video stelt hij hem alvast aan je voor: "It looks like a really goodlooking Porsche, actually."

Autovisie bezoekt de Porsche-stand op de IAA

14 september 2019  -  Diverse
Autovisie-redacteur Sjoerd van Bilsen brengt een bezoek aan de Porsche-stand op de IAA, een van 's werelds grootste autobeurzen. Naast de elektrische Taycan heeft Porsche ook andere modellen meegenomen, waaronder de nieuwe 911 Carrera 4 Coupé en 911 Carrera 4 Cabriolet. Kijk in deze video naar al het nieuws van Porsche op de IAA in Frankfurt.

Een wereldveranderende auto

07 september 2019  -  Diverse
AutoWeek was deze week present bij de wereldpremière van de Porsche Taycan. Redacteur Roy Kleijwegt praat je bij over - in zijn woorden - "een wereldveranderende auto die bizar snel laadt via de snellader".

Autovisie presenteert de Taycan: "Duizelingwekkende cijfers"

06 september 2019  -  Diverse
Autovisie was deze week aanwezig bij de wereldpremière van de Porsche Taycan. In een uitgebreide walk-around video praat redacteur Jesse Kraal je helemaal bij, en steekt hij zijn bewondering voor de techniek die onder het fraaie lijnenspel schuilgaat niet onder stoelen of banken.

npc-logo-objecten-links-uitgelijnd-01

Lid worden

Bent u ook de trotse bezitter van een Porsche en wilt u graag wat meer met uw Porsche doen? Dan bent u bij onze Porsche club aan het juiste adres! De NPC organiseert tal van activiteiten voor enthousiaste Porsche rijd(st)ers en is de grootste en meest gezellige Porsche Club van Nederland.


npc-logo-objecten-links-uitgelijnd-02

Webshop

In onze webshop kunt u artikelen vinden en bestellen met het NPC logo. De webshop is op dit moment nog Under Construction. Zodra deze online gaat, ontvangt u als clublid een bericht van ons.