Zoeken

Cappie is vernieuwd

08 september 2023  -  Events NPC
Gebruik jij Cappie al? Cappie is onze NPC App en is onlangs vernieuwd. In deze vernieuwde versie kunnen we naar hartelust met elkaar communiceren en berichten achterlaten. In de komende editie van ons mooie NPC magazine lees je meer over wat er allemaal kan met deze nieuwe versie.     Heb je Cappie nog niet? Gebruik onderstaande QR codes om de App te installeren op je smartphone  

Helaas geen nieuwe collectie

22 augustus 2023  -  Events NPC
Helaas, ook na het verlengen van de besteldatum hebben we het minimaal aantal inschrijvingen voor de nieuwe collectie niet gehaald. Dat betekent dat vanaf vandaag de collectie weer uit de webshop is gehaald en dat de leden die iets hebben besteld uit deze nieuwe collectie hun geld teruggestort krijgen.      

Vraag en aanbod

03 augustus 2023  -  Events NPC
Heb je iets te koop of ben je naar iets moois op zoek van je geliefde merk Porsche, kijk eens bij Vraag en Aanbod van NPC. Je vindt deze rubriek wanneer je inlogd op Mijn NPC. Vandaag is Vraag en Aanbod weer eens lekker gevuld met met mooie hebbedingen. Dus wacht niet en ga snel kijken.    

Oproep bestuur - kalender 2023

07 februari 2023  -  Events NPC
Oproep van ons Bestuur - Wil je de kalender 2023 eind dit jaar NIET op je deurmat hebben dan vraagt het Bestuur om dit in je persoonlijke gegevens in mijnNPC aan te geven. Standaard staat dit op JA. Dus doe je niets dan ben je eind 2023 een prachtige kalender rijker. Met deze link ga je naar je persoonlijke gegevens. Onder het kopje "Overige" kan je aangeven dat je de kalender niet meer wilt...

npc-logo-objecten-links-uitgelijnd-01

Lid worden

Bent u ook de trotse bezitter van een Porsche en wilt u graag wat meer met uw Porsche doen? Dan bent u bij onze Porsche club aan het juiste adres! De NPC organiseert tal van activiteiten voor enthousiaste Porsche rijd(st)ers en is de grootste en meest gezellige Porsche Club van Nederland.


npc-logo-objecten-links-uitgelijnd-02

Webshop

In onze webshop kunt u artikelen vinden en bestellen met het NPC logo. Alleen leden van de Nederlandse Porsche Club kunnen artikelen bestellen.