Zoeken

Een blokje om met de nieuwe 911 Cabriolet

23 maart 2019  -  algemeen
Recent reed de internationale pers in de omgeving van Athene voor het eerst met de nieuwe 911 Cabriolet. Natuurlijk grepen wij de kans aan om ook een blokje om te gaan met de open versie van de 992. In deze video zie je een paar van de belangrijkste highlights van deze auto.

Track day PCR - NPC 20 maart

22 maart 2019  -  Events NPC
Samen met zusterclub Porsche Club Racing organiseerde NPC de eerste track day van 2019 in Zandvoort. In de pit lane een lange rij prachtige Porsche track cars en een 8-tal Porsches voor op de openbare weg. 4 uur lang mochten de coureurs het asfalt van circuit park Zandvoort gebruiken. De RPC leden om te testen voor het kampioenschap dat op 31 maart start in Assen. Voor de NPC leden om te voelen...

Porsche Cayenne Coupé: sportiefste versie van succesvolle SUV

21 maart 2019  -  Porsche productie
Porsche breidt de derde generatie van de succesvolle Cayenne uit met de nog sportiever gelijnde Cayenne Coupé. "De coupé bezit alle technische highlights die de huidige Cayenne ook heeft, maar voegt daar een nog dynamischer ontwerp en nieuwe technische details aan toe,” aldus Oliver Blume, CEO van Porsche AG. Tot de highlights van de Cayenne Coupé behoren onder meer e...

Deze Cayman T koop je voor het echte Porsche gevoel

20 maart 2019  -  Porsche productie
De Porsche 718 Cayman T staat garant voor een pure rijbeleving. Presentator Alex Goy van Carfection gaat op pad om zelf te ontdekken hoe deze Cayman T zich gedraagt op uitdagende stuurmanswegen. Benieuwd naar zijn oordeel? Bekijk de video hieronder.

Wat komt er na goed, beter best?

19 maart 2019  -  Diverse
Ook AutoWeek-redacteur Cornelis Kit voelde de nieuwe 911 Cabriolet aan de tand in de omgeving van Athene. Hoewel het uiterlijk gelijkenissen vertoont met de 991, is 85 procent van de onderdelen nieuw, en dat terwijl die vorige generatie al een absolute topper was. Wat komt er na goed, beter, best?

npc-logo-objecten-links-uitgelijnd-01

Lid worden

Bent u ook de trotse bezitter van een Porsche en wilt u graag wat meer met uw Porsche doen? Dan bent u bij onze Porsche club aan het juiste adres! De NPC organiseert tal van activiteiten voor enthousiaste Porsche rijd(st)ers en is de grootste en meest gezellige Porsche Club van Nederland.


npc-logo-objecten-links-uitgelijnd-02

Webshop

In onze webshop kunt u artikelen vinden en bestellen met het NPC logo. De webshop is op dit moment nog Under Construction. Zodra deze online gaat, ontvangt u als clublid een bericht van ons.