Zoeken

De Macan Turbo is simpelweg goed in alles

21 juli 2020  -  algemeen
De mannen van de TheStraightPipes testen de nieuwe Porsche Macan Turbo met 324 kW/440 pk sterke 2,9-liter V6 bi-turbomotor: “Deze auto voelt beter dan elke andere SUV die we hebben gereden, en de bouwkwaliteit van de Macan Turbo is veel beter dan de concurrentie. Dit is de perfecte SUV voor heel veel mensen.”

Porsche Taycan Turbo S - Inside the Factory

20 juli 2020  -  algemeen
Vakantie is bijna daar, dus ga even lekker zitten voor deze 48 min durende documentaire over de productie van de Porsche Taycan Turbo S. Absolute perfectie tot in de kleinste details. Geniet ervan.  

Nieuwe Porsche 911 Turbo: na 45 jaar nog steeds de benchmark

16 juli 2020  -  Porsche productie
De Porsche 911 Turbo is al 45 jaar de belichaming van de high-performance sportwagen voor dagelijks gebruik. Na de introductie van de 911 Turbo S afgelopen maart brengt Porsche nu de nieuwe 911 Turbo Coupé en Cabriolet op de markt - nog krachtiger, sneller en individueler dan hun voorgangers.  Met 427 kW/580 pk – 30 kW/40 pk meer dan zijn voorganger - duiken beide modelvarianten onder de magis...

De elektrische toekomst voor petrolheads

15 juli 2020  -  Diverse
Presentator Matt van YouTube-kanaal TheSuperCarDriver test de nieuwe Porsche Taycan Turbo en zoekt uit hoe de elektrische toekomst eruit ziet voor petrolheads: “Het valt niet te ontkennen hoe indrukwekkend de Taycan is. De combinatie van zinderende snelheid en een oerdegelijke handling met een zeer comfortabel interieur en praktische inzetbaarheid is echt een bijzondere prestatie.”

Zo werkt adaptieve aerodynamica op de 911 Turbo S

14 juli 2020  -  Diverse
De nieuwe Porsche 911 Turbo S beschikt over actieve aerodynamica, waaronder adaptieve koelluchtkleppen aan de voorzijde en een grotere achtervleugel, waarmee de auto op elke snelheid en onder alle omstandigheden optimaal presteert. Autoblog-presentator Wouter Karssen vertelt je alles over deze actieve aerodynamica.

npc-logo-objecten-links-uitgelijnd-01

Lid worden

Bent u ook de trotse bezitter van een Porsche en wilt u graag wat meer met uw Porsche doen? Dan bent u bij onze Porsche club aan het juiste adres! De NPC organiseert tal van activiteiten voor enthousiaste Porsche rijd(st)ers en is de grootste en meest gezellige Porsche Club van Nederland.


npc-logo-objecten-links-uitgelijnd-02

Webshop

In onze webshop kunt u artikelen vinden en bestellen met het NPC logo. Alleen leden van de Nederlandse Porsche Club kunnen artikelen bestellen.

npc-logo-objecten-links-uitgelijnd-03

Evenementen