Zoeken

Moderne klassieker: Porsche 911 Sport Classic

31 maart 2020  -  Diverse
SeenThroughGlass bezoekt Alexanders Prestige, een exclusieve dealer met bijzonder gewilde auto’s. In 2009 produceerde Porsche 250 exemplaren van de 911 Sport Classic; gebaseerd op de 997 Carrera S maar met unieke cosmetische aanpassingen. Nieuwe tellerplaten, versnellingspook en stoelen zijn slechts enkele onderdelen die aangepast zijn om de Sport Classic écht speciaal te maken.

De auto’s achter Porsche’s Super Bowl reclame

30 maart 2020  -  Porsche Company
Voor de eerste Super Bowl commercial van Porsche sinds 1977 trok het Porsche Museum in Stuttgart alles uit de kast. In deze video worden de echte sterren van de show aan je voorgesteld: de auto’s.

Autovisie test de 718 Boxster GTS 4.0: “Heerlijke herriemaker”

26 maart 2020  -  Diverse
Eerder mocht Autovisie-redacteur Peter Hilhorst al met de nieuwe 718 Cayman GTS 4.0 op pad, nu voelt hij zijn open broer aan de tand op de Portugese bergwegen rondom het voormalige F1-circuit in Estoril: “De Porsche 718 Boxster GTS 4.0 is een auto die je heel veel beleving geeft. Plezier, comfort, kippenvel. Dit is genieten!”

Pinksterrally 2020 uitgesteld

26 maart 2020  -  Diverse
Beste deelnemers en sponsors aan de 7e LIONS Pinksterrally! Ook wij ontkomen er niet aan. Deze gezellige toerrit kan dit jaar GEEN doorgang vinden!. Wij focussen ons op het volgende jaar: 1e Pinksterdag zondag 23 mei 2021! Wij hopen jullie dan weer te mogen verwelkomen om er samen een fantastisch evenement van te maken. Dit jaar al betaald?  Een groot aantal deelnemers en sponsoren heeft re...

Bright test de Porsche Taycan Turbo S

24 maart 2020  -  Diverse
Nadat Rutger Middendorp van Bright de Taycan 4S in de kou van Lapland aan de tand voelde, stapt hij nu in eigen land in de Taycan Turbo S. Een auto die voor hem aanvoelt als een echte sportwagen, maar dan volledig elektrisch. “De Taycan voelt aan alsof ik verheven ben boven de wetten van de natuur, alsof de hyperloop al geïnstalleerd is. Vanachter het stuur krijg ik het idee alsof ik eindeloze ...

npc-logo-objecten-links-uitgelijnd-01

Lid worden

Bent u ook de trotse bezitter van een Porsche en wilt u graag wat meer met uw Porsche doen? Dan bent u bij onze Porsche club aan het juiste adres! De NPC organiseert tal van activiteiten voor enthousiaste Porsche rijd(st)ers en is de grootste en meest gezellige Porsche Club van Nederland.


npc-logo-objecten-links-uitgelijnd-02

Webshop

In onze webshop kunt u artikelen vinden en bestellen met het NPC logo. Alleen leden van de Nederlandse Porsche Club kunnen artikelen bestellen.

npc-logo-objecten-links-uitgelijnd-03

Evenementen