NPC Kalender 2022

Maand APRIL

 

Richard

04-apr-a

Mijn Porsche is een 991 II, Targa 4S uit 2016.

De 911 is voor mij de meest sexy auto. Een poster van een 959 sierde in een ver verleden mijn slaapkamer. Nu 35 jaar later is hij van de wand naar de garage verhuisd en ben ik de gelukkige eigenaar van deze Targa.
Maar wat eigenlijk het leukste is van deze auto zijn de uitjes, met de Porsche Club, met familie, met vrienden. Je zou kunnen zeggen dat het je ‘verplicht’ om leuke dingen te doen met elkaar.

 

De locatie

Molen Rijn en Lek is de enige molen van Nederland waar onderdoor gereden kan worden. Oorspronkelijk is deze molen uit 1648 een runmolen. Later is de molen als korenmolen ingericht. Je kunt de molen van binnen bezichtigen en van het prachtige uitzicht genieten.

In de molen kun je diverse soorten meel kopen. Een bezoek aan de molen is leuk te combineren met een fietstocht of wandeling door de omgeving. De molen is aan het haventje van Wijk bij Duurstede gelegen waar het met mooi weer heerlijk vertoeven is.

 

De making of

04-apr-b

 

Extra

04-apr-c

04-apr-d

Download hier de Porsche Tour of the Legends Route in Utrecht

tour-of-the-legends

npc-logo-objecten-links-uitgelijnd-01

Lid worden

Bent u ook de trotse bezitter van een Porsche en wilt u graag wat meer met uw Porsche doen? Dan bent u bij onze Porsche club aan het juiste adres! De NPC organiseert tal van activiteiten voor enthousiaste Porsche rijd(st)ers en is de grootste en meest gezellige Porsche Club van Nederland.


npc-logo-objecten-links-uitgelijnd-02

Webshop

In onze webshop kunt u artikelen vinden en bestellen met het NPC logo. Alleen leden van de Nederlandse Porsche Club kunnen artikelen bestellen.