NPC Kalender 2022

Maand DECEMBER

 

Gerben

12-dec-a 

Hierbij mijn Cayman S 987.1, origineel in zwart maar door Eddy Speelman Graphic Applications in Deventer gewrapt en getint.

Gebruik de Porsche als daily driver. Ik heb ooit een 986 boxter s gehad in Engeland, maar na veel gezinsauto’s  was het weer tijd voor een Porsche. Korte introductie, Gerben, 44, kom uit Amersfoort en ben commercieel directeur bij Capital ID.

Wij leveren een software oplossing voor merk huisstijlen om deze vast te leggen, te delen en te kunnen toepassen. Hoop jullie snel tijdens een Porsche club event te ontmoeten.

 

De locatie

Je moet het maar durven, een hele provincie opbouwen uit het niets. Toch is dat de manier waarop Flevoland is ontstaan: man made land, dik vier meter onder zeeniveau, beschermd door kilometers dijk. Alles is aan de tekentafel ontstaan. De strakke landbouwgronden. De rechte wegen. De vaarten. En ook de natuur. En het mooie is, Flevoland is nooit af. Ook vandaag de dag wordt er nog volop gepionierd.

Flevoland lijkt op niets dat al bestaat. Het is duidelijk anders. Je herkent het meteen als je de provincie binnenrijdt. De heldere lijnen, die ruimte, dat moderne; dit kan alleen maar Flevoland zijn. Toch vinden vele onze provincie maar saai en plat. Maar enkel tot het horen over onze geschiedenis. Want dan besef je je opeens hoe bijzonder deze jonge polder is.

 

Extra

12-dec-b

12-dec-c

 

Download hier de Porsche Tour of the Legends Route in Flevoland

tour-of-the-legends

npc-logo-objecten-links-uitgelijnd-01

Lid worden

Bent u ook de trotse bezitter van een Porsche en wilt u graag wat meer met uw Porsche doen? Dan bent u bij onze Porsche club aan het juiste adres! De NPC organiseert tal van activiteiten voor enthousiaste Porsche rijd(st)ers en is de grootste en meest gezellige Porsche Club van Nederland.


npc-logo-objecten-links-uitgelijnd-02

Webshop

In onze webshop kunt u artikelen vinden en bestellen met het NPC logo. Alleen leden van de Nederlandse Porsche Club kunnen artikelen bestellen.