NPC Kalender 2022

Maand MEI

 

Thomas

05-mei-a 

Allereerst ben ik heel blij en trots dat mijn 911 op deze 2022 kalender pronkt. Ik kocht mijn eerste 911 (Carrera 2, 996) toen ik in New York woonde in 2000 en heb nu sinds mei 2021 mijn droom 911, de GT3 Touring.

We, mijn lieve vrouw Brigitte en ik zijn ook sinds mei 2021 verhuisd van regio Haarlem naar een boerderij in de buurt van Deventer. We hebben hier volop de rust en ruimte om heerlijk te rijden in deze prachtige omgeving.

We hebben 2 kinderen die allebei hun leven in de randstad hebben en ondanks enige afstand zien we elkaar regelmatig ook om samen naar Formule 1 te kijken. Ons hele gezin is autoliefhebber met interesse in oldtimers tot moderne supercars.

Ik ben mede eigenaar van het armbanden merk Pig & Hen en werk half om half thuis en in Amsterdam op ons hoofdkantoor.

Buiten het werk ben ik graag aan het rijden, wandelen, tennis, fitness, buitenleven, reizen en tijd doorbrengen met vrienden en familie.

 

De locatie

Groningen:

Het Groninger Museum

Het Groninger museum is een prachtig gebouw in het centrum van Groningen vlakbij het station. Het is ontworpen door de Italiaanse architect Alessandro Mendini. Sinds 1994 is het gebouw op deze plek gevestigd en komt daardoor prachtig tot zijn recht. Rondom het water en met diverse doorkijk openingen  en pleinen geeft het een open beeld wat ook voor de omwonende fijn is om naar te kijken. Diverse kleuren  en materialen geven dit gebouw zijn bijzondere karakter. 

Voor de provincie Groningen is het een topattractie met zo’n 200.000 bezoekers per jaar. Het heeft vele kunstcollecties zoals Archeologische kunstnijverheid, oude en hedendaagse beeldende kunst. Ook zijn er wisselende thema’s die enkele maanden te bezichtigen zijn.

In 2010 heeft er nog een renovatie plaatsgevonden waarbij er een infocentrum , een atelier en een ontdekkingsruimte is toegevoegd.

Een bezoek aan het Groninger museum is een echte aanrader.
 

De making of

05-mei-b

 

Extra

05-mei-c

05-mei-d

 

Download hier de Porsche Tour of the Legends Route in Groningen

tour-of-the-legends

npc-logo-objecten-links-uitgelijnd-01

Lid worden

Bent u ook de trotse bezitter van een Porsche en wilt u graag wat meer met uw Porsche doen? Dan bent u bij onze Porsche club aan het juiste adres! De NPC organiseert tal van activiteiten voor enthousiaste Porsche rijd(st)ers en is de grootste en meest gezellige Porsche Club van Nederland.


npc-logo-objecten-links-uitgelijnd-02

Webshop

In onze webshop kunt u artikelen vinden en bestellen met het NPC logo. Alleen leden van de Nederlandse Porsche Club kunnen artikelen bestellen.

npc-logo-objecten-links-uitgelijnd-03

Evenementen