Over ons

Welkom bij de Nederlandse Porsche Club!

Bent u ook de trotse bezitter van een Porsche? En zou u graag wat meer met uw Porsche willen doen? Dan bent u bij onze Porsche club aan het juiste adres! De NPC, officieel erkend door de Porsche fabriek, organiseert namelijk al sinds 1981 tal van activiteiten voor enthousiaste Porsche rijd(st)ers en is met 550 leden de grootste Porsche Club van Nederland.

Onze Porsche Club organiseert voor ieder wat wils! Zo kunt u meedoen aan één van de vele sportieve evenementen, zoals de slalom, de circuitavonden op Zandvoort en het racen tijdens o.a. de Spa Franchorchamps Days. Daarnaast organiseren wij tal van sociale evenementen, die elk jaar zeer goed bezocht worden en ook voor de partners erg aantrekkelijk zijn om aan mee te doen! Per jaar vindt er bijvoorbeeld zo’n achtmaal een prachtige toerrit plaats door een provincie in Nederland. We noemen o.a. de Limburgrit en de Zuid Hollandse Polderrit. Beroemd zijn daarnaast de Nachtrally en de ‘Anti-Kerstverveling’. Zie verder onze activiteitenkalender.

Alle leden ontvangen ons clubblad, het NPC Magazine, waarin naast een verslag van diverse evenementen tal van interessante artikelen staan.

Overweegt u om lid te worden? Dan bieden wij u eenmalig de mogelijkheid om – zonder lidmaatschap - met een NPC toerrit mee te rijden en de unieke sfeer binnen onze club te proeven!

Wilt u meteen lid worden of eerst meer informatie aanvragen? Dat kan! Op de volgende links vindt u alle benodigde informatie: lid worden of informatie aanvragen.

npc-logo-objecten-links-uitgelijnd-01

Lid worden

Bent u ook de trotse bezitter van een Porsche en wilt u graag wat meer met uw Porsche doen? Dan bent u bij onze Porsche club aan het juiste adres! De NPC organiseert tal van activiteiten voor enthousiaste Porsche rijd(st)ers en is de grootste en meest gezellige Porsche Club van Nederland.


npc-logo-objecten-links-uitgelijnd-02

Webshop

In onze webshop kunt u artikelen vinden en bestellen met het NPC logo. Alleen leden van de Nederlandse Porsche Club kunnen artikelen bestellen.

npc-logo-objecten-links-uitgelijnd-03

Evenementen